Skip to main content

Gezocht: Buufcoaches

3 december 2021

Om ouderen te ondersteunen bij een zinvol, veilig en plezierig leven biedt Brokant ‘Buuf’, dit is een hulpdienst aan huis. De Buufcoaches spelen hierbij een belangrijke rol. Zij bekijken samen met de oudere wat nodig is en zij adviseren over de mogelijkheden. Dit kan de inzet van een Buuf zijn. En als het nodig is wordt samengewerkt met of verwezen naar andere instanties.

Inmiddels is er in Twente een dekkend netwerk van Buufs opgebouwd bestaande uit fantastisch inzetbare Buufs, waardoor de kwaliteit van leven van veel ouderen in Twente op vele manieren is verbeterd.

De Buufcoach

Om de dienstverlening in Twente nog beter te maken maar ook om Buuf uit te breiden in Overijssel ben ik op zoek naar meerdere Buufcoaches. Mensen met kennis van en hart voor ouderen. Die achter de visie van Brokant staan en vol energie en ondernemingsgeest zijn om de koppeling tussen ouderen en Buufs verder uit te breiden.

Wie zoek ik?

Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten:

  • je maakt makkelijk contact en kan gedreven over Buuf vertellen
  • je hebt mensenkennis om een passende koppeling tussen cliënt en Buuf te realiseren
  • je gaat zelfstandig te werk en wilt kwalitatief hoge service bieden
  • je wilt graag je ondernemende en commerciële kant ontwikkelen
  • je bent besluitvaardig en resultaatgericht
  • je kunt zelfstandig een relevant netwerk opbouwen
  • je hebt een breed netwerk in de ouderenzorg van je werkgebied

Buufcoach als zzp’er

Buufcoaches werken als zzp’er. Dit geeft je alle mogelijkheden om zelfstandig en met eigen regie de ondersteuning van ouderen in je werkgebied te organiseren. Daarbij kun je rekenen op de volle ondersteuning van Brokant. Wij zorgen voor (bijna) alle administratieve en financiële afhandeling, verzorgen samen de communicatie en marketingactiviteiten en verzorgen de trainingen en Buufevents van de Buufs. Ook zorgen we voor goede samenwerking tussen de Buufcoaches. Je bent daardoor nooit alleen.

Wij gaan er van uit dat de gezamenlijke waarde die Buuf van Brokant heeft voor de oudere hand in hand gaat met de wensen en de doelen van de Buufcoaches. Binnen de kaders die we samen vaststellen kan de Buufcoach eigen keuzes maken die passend zijn bij de situatie.

De Buufcoach werkt met een overeenkomst van opdracht en je krijgt een vergoeding per uur gerealiseerde omzet.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je onder het genot van een kop koffie verder praten stuur dan een mail met je CV naar c.coumans@brokant.nl.

Wil je eerst meer weten?

Bel me dan op 06-53544328

Meer actueel

Startbijeenkomst Team Brokanthuis Hengelo

22 april 2024
Je kan nog zo’n mooi gebouw neerzetten en inrichten, de mensen moeten het maken. De bewoners zijn daarin leidend. Daarbij zonder betutteling onders…

Brokanthuis in de Tubantia

8 februari 2024
Met als titel ‘In dit seniorencomplex wordt niemand betutteld, maar hebben ouderen de vrije hand’, wordt de komst van het eerste Brokanthuis in de …

Open inloop Brokanthuis Hengelo

31 januari 2024
Met de naderende opening van het Brokanthuis Hengelo zijn er veel mensen die graag een kijkje willen komen nemen. Gewoon uit nieuwsgierigheid of om…