Skip to main content

Verhuur Brokanthuis Hengelo is begonnen!

13 december 2023

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor een woning in het Brokanthuis Hengelo. Hiervoor is samenwerking gezocht met Euverman vastgoed. Om u in te schrijven en een plek te reserveren moet u bijgaand inschrijfformulier invullen.
Brokant heeft graag een persoonlijk gesprek met u. Dit kan voor of na de inschrijving. Indien wenselijk komen we op bezoek, maar het kan eventueel ook telefonisch. Neem voor meer informatie gerust contact op.

 

 

Meer actueel

Brokanthuis in de Tubantia

8 februari 2024
Met als titel ‘In dit seniorencomplex wordt niemand betutteld, maar hebben ouderen de vrije hand’, wordt de komst van het eerste Brokanthuis in de …

Open inloop Brokanthuis Hengelo

31 januari 2024
Met de naderende opening van het Brokanthuis Hengelo zijn er veel mensen die graag een kijkje willen komen nemen. Gewoon uit nieuwsgierigheid of om…

Een gesprek met Buuf

20 december 2023
Ze is een beetje nerveus voor het gesprek. ”Mijn dochters denken dat ik eenzaam ben. Ik ben wel veel alleen maar ik voel me niet eenzaam. Ik houd v…